Bejelentkezés
Név:
Jelszó:
Hírlevél
E-mail:
Név:
Mellékhatás bejelentése

Mellékhatást az alábbi linken
elérhető bejelentőlap kitöltésével jelenthetnek be,
vagy faxon: +36 52/ 431-315,
telefonon: +36 1/299-1058,
e-mailen: farmakovigilancia@keri.hu

Bejelentőlap

A Zambon termékeivel kapcsolatos gyógyszerbiztonsági feladatokat a Vigiland Pharma Kft. látja el.

Kérjük, hogy az érintett termékekre vonatkozó mellékhatás-bejelentéseket a Vigiland Pharma Kft-hez jutassa el az ugyfelszolgalat@vigilandpharma.eu e-mail címen keresztül.

Kérjük továbbá, hogy bejelentését a Kéri Pharma Hungary Kft. farmakovigilancia@keri.hu e-mail címére is küldje el.

Letöltések
Hírek, újdonságok

Adatvédelmi nyilatkozat

A Kéri Pharma Csoport nem jogilag bejegyzett vállalat, hanem független vállalatok stratégiai szövetsége. Így az alábbi jogi nyilatkozat kötelező érvényű a Kéri Pharma Csoporthoz tartozó vállalatok – a Kéri Pharma Hungary Kft., az Aramis Pharma Kft., a Toronto Pharma Kft. és az Athor Management Kft. – mindegyikére.

A Kéri Pharma Csoport honlapjának látogatásával Ön aláveti magát a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi és egyéb vonatkozó szabályozásnak.

Az adatkezelés során az Ön által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag a Kéri Pharma Csoporthoz tartozó vállalatok olyan alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek az munkaköri kötelességük.

A Kéri Pharma Csoport a felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjt, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi. A Kéri Pharma Csoport az Ön személyes adatait kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra veszi igénybe, azokat – a törvényben előírt kivételektől eltekintve – a Csoport tagvállalatain kívül másoknak semmilyen körülmények között nem adja át, míg az egyéb, személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel.

Az adatvédelmi törvénynek megfelelően Ön tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről. Ön jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, továbbá kérje azok törlését.

A Kéri Pharma Csoport tagvállalatai fenntartják a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassák, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntessék, felfüggesszék.

Bár a webhely összeállításakor kellő gondossággal jártunk el, az azon lévő információk, adatok közül semmit sem szabad tanácsként vagy ajánlásként kezelni, és a webhely nem szolgálhat semmilyen elhatározás vagy intézkedés alapjául.

A webhelyen lévő nyilatkozataink, kijelentéseink nem minősülnek kötelezettségvállalásnak. A webhelyről vagy a webhelyen keresztül letöltött és megszerzett információk felhasználása önként, saját belátás szerint és kizárólag saját kockázatra történhet.

A honlapon olvasható ismertetések kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem helyettesíthetik a saját orvosa vagy más orvos, egészségügyi szakember által adott tanácsokat. Az itt található információkat nem használhatja arra, hogy betegséget vagy egészségügyi problémát diagnosztizáljon, illetve a weboldalon ismertetett gyógyszereket felírassa. Mindig konzultáljon orvosával vagy más kompetens egészségügyi szakemberrel!

A weboldal tartalmazhat mások által üzemeltetett oldalakra mutató linkeket. Az így elérhető weboldalakért, azok működéséért, tartalmáért, a használatukból származó károkért a Kéri Pharma Csoport és tagvállalatai semmilyen felelősséget nem vállalnak. A linkek az oldal felhasználóinak tájékoztatása érdekében kerültek fel, de ezeket minden látogató saját felelősségére használja.

Külső webhelyek tartalmazhatnak a weboldalunkra vezető hiperlinkeket. A Kéri Pharma Csoport és tagvállalatai nem vonhatók felelősségre azért, ha egy ilyen külső webhely nem érhető el. A Kéri Pharma Csoport nem vizsgálja fölül, nem ellenőrzi és nem hagyja jóvá a webhelyen közölt vagy rajta keresztül elérhető anyagokat, és nem felel az azok tartalmáért.

A Kéri Pharma Csoport és/vagy beszállítói időről időre, ideiglenesen vagy állandó jelleggel módosíthatják, illetve megszakíthatják a weboldal vagy annak egyes részei elérhetőségét, hogy karbantartást végezzenek a weboldalon, és/vagy tökéletesítsék, megváltoztassák azt. A Kéri Pharma Csoport nem felelős a weboldal elérhetőségének módosításáért, felfüggesztéséért vagy megszakításáért.